Curs Antreprenoriat pentru adulţi

Antreprenoriatul face apel către acele persoane care îşi doresc să atingă independenţa financiară. Prin intermediul sistemului oferit în acest curs antreprenorial se urmăreşte dezvoltarea unor abilităţi şi mentalităţi antreprenoriale — de la formarea ideii de afacere până la implementarea ei.
Detalii

Curs Academia de business si leadership

Moştenirea cea mai valoroasă în care un părinte poate să investească este şansa de a-i oferi copilului mentalitatea de antreprenor şi valorile cu care va face diferenţa în viaţa lui şi a altora.
Detalii

curs Stima de sine

Acest program de acțiune reprezintă un studiu a ceea ce înseamnă o viață fericită și de succes, bazată pe cartea Psiho-Cibernetica de Dr. Maxwell Maltz. Pe parcursul acestui program vei învăța să realizezi schimbarea imaginii de sine în mod conștient, chiar dacă ea a fost creată în mod inconștient.
Detalii

Curs Secretul dezvoltării personale

Acest program oferă o perspectivă pentru descoperirea potențialului prin dezvoltare personală. Programul promite succesul, implică împlinirea și țintește măreția. Ca să îți dezvolți potențialul trebuie să te dezvolți.
Detalii

Curs Atingerea succesului prin realizarea țelului

Majoritatea oamenilor au un vis, însă nu au nici cea mai vagă idee cum să și le realizeze. Fiind provocat cu întrebările potrivite în legătură cu visul, prin răspunsuri afirmative, vei avea o șansă și o probabilitate de succes.
Detalii

curs Armonia în relația de cuplu

Cum te simți când iubești? Oare a iubi înseamnă să-l dorești pe acel cineva? A trăi în intimitate are legătură cu viața sexuală? Este posibil ca prin relație să ne dorim ceva ce avem deja?
Detalii
OpenTribe - Cursuri antreprenoriat, business, Traininguri
Logo
Register New Account
Reset Password