Părintele Unicorn

Nu există părintele perfect, este doar un mit ca un unicorn!

Suntem alături de tine!

Ca părinte,deseori te simți copleșit de sfaturile parentale.Experții în psihologia și dezvoltarea copilului din OpenTribe sunt în general de acord că nici o metodă de creștere nu este „cea mai bună”.

Însa de un lucru suntem siguri.Înțelegerea specificului tău ca părinte este primul pas.Apelează acum la unul din experții OpenTribe!

Opentribe Favicon White

Trainerii OpenTribe sunt pregătiți să-ți ofere o experiență de neuitat !

Peste 1000 de părinnți mulțumiți în cei 12 ani de activitate

Fiica mea a căpătat încredere în sine, curaj, este extrem de ordonată în organizarea timpului, optimistă pentru viitorul ei, este o tânără curajoasă şi privește cu perspectivă viitorul!!! Suntem multumiţi de modul în care Academia a transformat-o!!! Felicitări, mulțumiri și succes profesioniștilor!
Familia Heredea
Încep cu un simplu MULTUMESC! Domnisoara mea a devenit mult mai responsabilă, ordonată, mai iubitoare, organizată, avem o relaţie mult mai apropiată, e mult mai uşor să spună "te iubesc, mama!". Vorbim mai mult şi suntem foarte bune prietene. Vă mulţumesc foarte mult că ne ajutaţi în cea mai grea meserie de pe lume: aceea de părinte.
SANDA TRIPA
Ceea ce faceţi voi e extraordinar! Alex evoluează minunat! Sunteţi minunaţi, implicaţi şi reuşiţi să scoateţi ceea ce e mai bun din oameni, şi cel mai important, reuşiţi să faceţi oamenii să îşi dorească să facă ceva, să schimbe ceva, să evolueze! Vă mulţumim că faceţi parte din viaţa noastră!
Liana Panc

Înscrie-te acum

OpenTribe - Cursuri antreprenoriat, business, Traininguri
Logo
Register New Account
Reset Password