Cum să-l faci pe adolescentul tău responsabil pentru viitorul său, rămânându-i cel mai bun prieten?

Prima ședință gratuită în limita a 20 de locuri disponibile în luna iulie 2021.

Cum să-l faci pe adolescentul tău responsabil pentru viitorul său, rămânând-i cel mai bun prieten?

Prima ședință gratuită în limita a 20 de locuri disponibile în luna iunie 2021.

Beneficii

Călătorește împreună cu adolescentul tău
prin profunda lui lume interioară !

Programele au ca scop facilitarea discuțiilor aprofundate asupra impactului modeleor parentale asupra adolescenților și binentețes ajustarea lor practică cu rezultate pozitive concrete.

Scheme Concrete

Dezvoltă o înțelegere a conceptelor cheie ale relațiilor în familiile cu adolescenți și propune scheme concrete de împuternicire a părinților pentru a întări relația părinte-adolescent.

Unic în opentribe

Perspective Realiste

Obțineți o perspectivă realistă asupra modelelor familiale existente și despre modul în care autenticitatea și sinceritatea părinților îmbunătățesc relațiile cu adolescenții.

Sinceri și Responsabili

Experții OpenTribe ne arată cum să fim sinceri și reali cu adolescenții, mai degrabă decât să luptăm pentru control sau aprobare. 

Puterea de a pune limite

Campania se va axa pe: afectivitate și pe puterea de a pune limite. Părintele trebuie să știe când să fie permisiv și afectos si cand să traseze limite.

Interesați-vă de viața lor. Faceți lucrurile împreună. Ascultați cu atenție

OpenTribe vă oferă o primă ședință gratuită pentru a discuta premizele unei strategii bazate pe rezultate concrete!

OpenTribe vă oferă o primă ședință de consiliere gratuită !

OpenTribe vă oferă o primă ședință de consiliere gratuită pentru a discuta premizele unei strategii bazate pe rezultate concrete. 

Educarea adolescenților de către părinți este o sarcină monumentală, necesită multă răbdare, dar recompensele sunt enorme și, dacă aveți o strategie inteligentă, aplicată corect, merită. Este nevoie de determinare, creativitate și perseverență și aici, astăzi, pe OpenTribe vă oferim o ședință gratuită în care vom discuta 6 tehnici care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți relația părinte-adolescent.

Peste 1000 de părinți mulțumiți în cei 12 ani de activitate

Fiica mea a căpătat încredere în sine, curaj, este extrem de ordonată în organizarea timpului, optimistă pentru viitorul ei, este o tânără curajoasă şi privește cu perspectivă viitorul!!! Suntem multumiţi de modul în care Academia a transformat-o!!! Felicitări, mulțumiri și succes profesioniștilor!
Familia Heredea
Încep cu un simplu MULTUMESC! Domnisoara mea a devenit mult mai responsabilă, ordonată, mai iubitoare, organizată, avem o relaţie mult mai apropiată, e mult mai uşor să spună "te iubesc, mama!". Vorbim mai mult şi suntem foarte bune prietene. Vă mulţumesc foarte mult că ne ajutaţi în cea mai grea meserie de pe lume: aceea de părinte.
SANDA TRIPA
Ceea ce faceţi voi e extraordinar! Alex evoluează minunat! Sunteţi minunaţi, implicaţi şi reuşiţi să scoateţi ceea ce e mai bun din oameni, şi cel mai important, reuşiţi să faceţi oamenii să îşi dorească să facă ceva, să schimbe ceva, să evolueze! Vă mulţumim că faceţi parte din viaţa noastră!
Liana Panc

Înscrie-te acum

OpenTribe - Cursuri antreprenoriat, business, Traininguri
Logo
Register New Account
Reset Password